FGO magazine


Deze maand in For Girls Only


Haaaa, de lente! De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de vlinders beginnen te fladderen... Misschien hangt er wel liefde in de lucht tussen jou en hottie Ansel Elgort? Quiz it! Stift alvast je lippen met de gratis lipstick die je bij je FGO magazine krijgt!

Dove Cameron is onze covergirl. Zij speelt in haar eentje een tweeling in Liv & Maddie. Supercool! Ze verklapt hoe de twee personages op elkaar lijken en toch van elkaar verschillen, op wie van hen ze het meest lijkt en wat ze zoal doet als ze niet op de scène staat. Lekker lezen!

Fun, fun, fun! Tijdens de paasvakantie heb je hopelijk veel tijd om samen met je bestie door te brengen. Weet je niet wat te doen? Test dan snel welke activiteit het best bij jullie past. Heb je méér dan één BFF? Dan doe je toch lekker veel dingen met z’n drieën! Met onze tips zorg je ervoor dat jullie alle drie happy blijven.

Bye, bye puistjes!

Iedereen heeft wel eens last van pukkels.  Zelfs de sterren! Check de beste beautytips van Katy Perry, Lorde, Demi Lovato en Bella Thorne. Zo maak je je huid weer mooi en stralend.

Op zoek naar een lentejas

Hoera! De zon schijnt! Tijd om de wollen winterjas op te bergen en de jacht op een mooi lente-exemplaar te openen! En bij een fleurige jas hoort natuurlijk een bijpassende nagellak. Doe inspiratie op in onze mode-mix, net als Olivia!

Het klokje rond

Yes! De zomertijd is weer ingegaan! Staat jouw horloge al juist? Of ben je misschien op zoek naar een nieuw exemplaar? Kies dan een horloge dat bij jouw karakter past: sporty, dromerig of glamoureus, voor ieder wat wils! Krap bij kas? Win dan een fancy Cluse horloge!

Shoppen met Zendaya

Houd jij van een stoere look? Of val je eerder voor casual chic? Zendaya showt je alle looks! Shop haar stijl voor een zacht prijsje!

Beroemde besties

Natuurlijk is jouw BFF de liefste van de wereld.  Maar waarom zijn bekende friends Selena & Taylor, Rowan & Sabrina, Jennette & Miranda of Ariana
& Elizabeth onafscheidelijk? Ontdek waarom deze beroemde besties gek op elkaar zijn.

DHZ: donut-nagels 

Zin in een beautymiddag? Doe het lekker zelf! Ga aan de slag met een hoop nagellakjes en tover jouw handen om in donuts. Als je klaar bent, zien je nagels eruit om op te eten! Gelukt? Post een foto van jouw creatie op onze FB-pagina!

Lekker lezen: D5R

De spannende avonturen van Kyra, Vincent, Amber, Wout en Layla in D5R op Ketnet houden iedereen in de ban. Op 2 april weten we hoe de tweede reeks afloopt. Liandra Sadzo (Kyra)en Thijs Antonneau (Vincent) maakten even tijd om onze vraagjes te beantwoorden. Wist je bijvoorbeeld dat Thijs een echte Arianator is? Of dat Liandra al danseres geweest is van Laura Omloop, Fabian Feyaerts, Slongs Dievanongs en jawel, ook van Ian Thomas! Lekker lezen, dat interview!

Korte koppies

Voor haar rol in The Fault in our Stars knipte actrice Shailene Woodley haar lange lokken af. Korte koppies zijn dan ook megahip, dit jaar. Wij gaven enkele celebs een make-over. Wat vind jij van hun nieuwe look? En durf je zelf de schaar in je lange lokken zetten? Snip, snap!

Vrolijke vaasjes

Tijd om het huis op te vrolijken met wat verse bloemen. Geen budget om een boeketje te kopen? Pluk ze dan langs de kant van de weg en presenteer ze aan je moeder, grootmoeder of bestie in een zelfgemaakt vaasje. Met onze DHZ-tips lukt het gegarandeerd!