FGO magazine


Deze maand in For Girls Only


Ben jij het nieuwe schooljaar goed gestart? We hopen van wel! Loopt het iets minder? Geen paniek! Lees onze tips in het “happy in de klas-dossier en je zal zien, het gaat meteen een stuk beter!

Onze covergirl van deze maand is Martina Stoessel  - je kent haar waarschijnlijk beter als Violetta. Volg je haar al op instagram? Zoek @tinitastoessel en je kan haar avonturen op de voet volgen. Martina heeft bijna 600,000 volgers! Wil jij ook zo’n topaccount? Check onze tips om een instagram-ster te worden! FGO zit trouwens ook op instagram. Je vindt ons @ForGirlsOnlyFGO. Volgen maar!

In FGO geven Martine en de rest van de Violetta-cast je tips om van het nieuwe schooljaar een succes te maken.  En – oké, oké – het is nog wat vroeg om al heeeeeeel lang achter je studieboeken te zitten, maar heb je toch een toets, dan komen deze gratis markeerstiften vast van pas! :)

Mooi in 5 minuten
De wekker gemist? Geen paniek! Zelfs als je slechts 5 minuutjes tijd hebt, kan je er stralend uitzien! Check de net-uit-bedtips van FGO!

Op bezoek bij Selena
Ben jij ook benieuwd in wat voor huis Selena Gomez woont? Een king size bed, een eigen zwembad en een hek om paparazzi op afstand te houden; Sel heeft het allemaal! Gluur snel even mee binnen!

Hey boys! 5SOS
Je kan niet om ze heen: de jongens van 5SOS! Deze Australische boyband verovert de wereld. Wie heeft een crush op Katy Perry? En wie is superbang voor eenden? Lees het snel!

DHZ: Kant en klaar!
Je wil graag een nieuwe rugzak maar je moeder vindt je oude rugzak nog prima? Ga dan gewoon zelf aan de slag en maak jouw rugzak lekker hip. Met een paar stukjes kant heb je in een handomdraai een rugzak die helemaal in is! Wedden dan je dan zelfs geen nieuwe rugzak meer wil?

Bab: “Shine like a diamond!”
Zingen, acteren en presenteren, Bab Buelens kan het allemaal! Maar wat voor een type is ze daarbuiten? Lekker lezen!

Stiekeme gebaren
Mag je niet praten tijdens de les? Met deze codes begrijpen jij en je bestie elkaar toch perfect! Hebben jij en je BFF nog andere leuke geheime handgebaren? Deel ze met de andere FGO-fans op onze FB-pagina! Vuistje en dikke duim!

Hip naar school
Flirten bij het fietsenrek? Selfies tijdens de pauze? Indruk maken op die knappe leerkracht? Met deze hippe schooloutfits en bijpassende juweeltjes ben jij klaar voor elk schoolavontuur! Shoppen, shoppen, shoppen!

Quiz it!
Studio 21, Ridgewood High of Iridium High: op welke tv-school pas jij het best?
Aan of uit? Is jouw vriendje de moeite waard of ben je beter af zonder hem?
Bescheiden glimlach of grote grijns: wat verraadt jouw smile?