Home > Hot news > KLAUS - Wat denken wij?

KLAUS - Wat denken wij?

Wauw! Dit is een echte kerstfilm voor jong en oud. Perfect om tijdens deze donkere winterdagen gezellig met z'n allen in de zetel te kruipen. Check hier de trailer (Pas op! De trailer verklapt al veel, dus kijk hem niet helemaal uit als je graag de film wil zien):
 

Een simpele goede daad zet altijd een ander aan tot meer goeds. Zelfs in het bevroren, afgelegen stadje Smeerensburg. De nieuwe (egoïstische) postbode Jesper en de eenzame speelgoedmaker Klaus sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Samen brengen ze blijdschap in een koude, donkere stad en leveren ze een slee vol kersttradities. 

De film is supermooi getekend en je hart smelt gewoon. We hebben hem gezellig in bed gekeken met een lekker theetje en vers gemaakte koekjes. Perfect om in de kerstsfeer te komen.
 
Vanaf NU te zien op Netflix! Ga jij hem zien?

Benieuwd naar wat er te lezen is in de FGO!? Klik hier.

 
Steeds op de hoogte zijn van het laatste FGO-nieuws? >> MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat denk jij?

Om op dit bericht te reageren moet je ingelogd zijn.
Imke
04-12-2019 18:29
wow, ziet er SUPER TOF uit!!!!!!!😊👍🎅🎄💗
Selina
04-12-2019 16:51
super leuk ik zal eens op zoeken
amelie
02-12-2019 18:44
SUPER TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lena
25-11-2019 18:29
ik heb de film al eens gezien echte een leuke voor het hele gezin Het is Een aanrader voor iedereen
Wil je op de hoogte blijven van de laatste FGO nieuwtjes?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief