Home > Hot news > Kerst-klets met Tinne Oltmans

Kerst-klets met Tinne Oltmans

Tinne Oltmans is vooral gekend als Mila Santiago uit de Ketnet-serie ‘Ghost Rockers’. Maar ze schitterde ook al in de musicals ‘Doornroosje’, ‘Zoo of Life’ en ‘Er was eens … het Sprookjesconcert’. Nieuw in dat rijtje is ‘The Christmas Show’. Benieuwd of en hoe Tinne de feestdagen zal overleven? Lees het toffe interview met de it-girl.

 

Raar maar waar: Tinne Oltmans is eigenlijk helemaal niet zo dol op Kerstmis. Ze vindt het namelijk allemaal wat geforceerd: iedereen moet ineens superhappy zijn... Je zou volgens de populaire actrice het hele jaar door aandacht moeten besteden aan je familie en je besties, niet enkel tijdens de feestdagen. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Jij ook? Let us know!

 

Nieuwjaarsavond vindt Tinne dan wel weer heel tof. Maarja, een hele nacht feesten en dansen, wie wilt dat nu niet!?

 

De rest van het leuke interview is te lezen in FGO! 12. Wil je weten wat er nog te lezen is in de FGO!? Neem dan een kijkje op de magazine-pagina.

Steeds op de hoogte zijn van het laatste FGO-nieuws? >> MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat denk jij?

Om op dit bericht te reageren moet je ingelogd zijn.
Helena
01-01-2019 17:25
Ik ben dol op haar. Ik wist tot nu niet dat ze ook in musicals speelt. Ik ken haar vooral van Ghost Rockers. Ze kan supergoed acteren. #Dol op Tinne Oltmans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste FGO nieuwtjes?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief