Home > Hot news > #SpecialThanks sokkencollectie

#SpecialThanks sokkencollectie

Ten voordele van Special Olympics Belgium lanceert BENT Merkschoenen de #SpecialThanks sokkencolectie!Special Olympics is een internationale beweging die atleten met een verstandelijke beperking aan het sporten zet om zo hun zelfvertrouwen, gezondheid en dagelijkse leven te verbeteren. De Nationale Spelen van Special Olympics Belgium vormen normaal gezien hét sportief hoogtepunt van het jaar voor meer dan 3.400 atleten. Door de verspreiding van het coronavirus en het risico dat dit met zich meebrengt, zag SOB zich echter gedwongen de Nationale Spelen dit jaar te annuleren.


De lijst van bekende Belgen die zich achter de sokkencampagne scharen, is lang. Onder anderen Koen Wauters, Erika Van Tielen, Kevin Janssens, BV-koppel Lauren Versnick en Jens Dendoncker, maar ook topsportster Yanina Wickmayer en zelfs Miss België Celine Van Ouytsel en illustratrice Eva Mouton trokken reeds een paar sokken aan ter ondersteuning van de SOB-atleten. De sokkencollectie van BENT voor Special Olympics Belgium is er zowel voor mannen als vrouwen, en voor sportievelingen en bankliggers. De collectie bestaat uit standaard kousen, sportkousen, sokken voor sneakers en footies, en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en donkerblauw.


Een deel van de opbrengst van de #SpecialThanks sokkencollectie zal gebruikt worden om sport te blijven bieden aan mensen met een verstandelijke beperking, sportmateriaal aan te kopen, en om in de toekomst opnieuw sportevenementen te organiseren.


Praktisch: de #SpecialThanks-sokkencollectie is  verkrijgbaar in alle BENT-winkels en in de webshop.


Steeds op de hoogte zijn van het laatste FGO-nieuws? >> MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat denk jij?

Om op dit bericht te reageren moet je ingelogd zijn.
Leonora
05-10-2020 14:19
Oh ,wat en goed idee ik doe zeker mee!!!
Sarah
28-07-2020 15:27
heel leuk initatief! Ga ik zeker aan meedoen
Eva
25-05-2020 13:50
Het is echt een super tof initatief ik laat het meteen zien aan mijn ouders!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste FGO nieuwtjes?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief