Home > Hot news > Sterren make-over!

Sterren make-over!

Deze bekende girls zien er amazing uit op de rode loper. Maak jij hun make-uplooks na? Ga net als Isabel voor een smokey ooglook of laat je gezicht stralen zoals Disney-girl Dove Cameron. Houd je meer van een neutrale look? Kies dan voor de make-up van MacKenzie. Er is voor ieder wat wils!

 

Wist je trouwens dat je make-up niet onbeperkt houdbaar is? Oeps! Het is dus wel belangrijk dat je af en toe checkt of je spulletjes nog goed zijn. Als je vervallen producten gebruikt kunnen je ogen of huid namelijk geïrriteerd raken. Zo kan je eyeliner bijvoorbeeld 6 maanden gebruiken en oogschaduw zelfs twee jaar, maar mascara mag je maar 3 maanden gebruiken. Kijk vlug in FGO! 08 hoe lang je andere spulletjes houdbaar zijn. Is je make-up nog niet over de datum, maar het wordt wel brokkelig of het verandert van kleur? Dan is het ook tijd om nieuwe spullen te shoppen.

Benieuwd naar wat er nog te lezen is in de FGO? Klik hier.


Steeds op de hoogte zijn van het laatste FGO-nieuws? >> MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat denk jij?

Om op dit bericht te reageren moet je ingelogd zijn.
Helena
06-12-2018 16:02
Ik wist niet dat make-up een houdbaarheidsdatum heeft. Ooooooooooooooohhhhhhhhh!!!!!!!! Dat verklaart die harde lip-gloss die ik achter in de kast had gevonden. :-)
Wil je op de hoogte blijven van de laatste FGO nieuwtjes?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief