Home > Hot news > The Ritual of Holi

The Ritual of Holi

Deze maand testten wij The Ritual of Holi collectie uit van Rituals (vanaf €3,90 tot €12,90 per product).

 

 

De inspiratiebron voor deze collectie is een eeuwenoude Indiase traditie die de komst van een nieuw, kleurrijk seizoen viert. De collectie is bedoeld voor iedereen die geniet van het leven en die weet dat je niet perfect hoeft te zijn, als je maar jezelf bent. Die leuke, optimistische houding zie je terug in elk product. De hele collectie ruikt fantastisch en is superkleurrijk. De producten geven je echt een gelukzalig gevoel. Perfect om ’s ochtends toch even een momentje voor jezelf te nemen of om ’s avonds lekker te relaxen. Mijn absolute favoriet is het knetterende badzout ‘Stardust’ (€5). Mijn badwater zag glinsterend donkerpaars en rook naar lieflijke witte lelie en heerlijke perzikbloesem. De collectie bevat: doucheschuim en -gel, parfums, bodycrème, bathbombs, scrubs, maskertjes en nog veel meer.
 
Ik heb totaal geen mindere puntjes gevonden bij deze collectie. Er is zeker voor ieder wat wils en je kan met elk budget iets leuks kopen voor jezelf, je bestie of je mama.
 
Wil jij de producten ook uittesten? Doe dan snel mee aan de wedstrijd en maak kans op een heerlijke goodiebag met: de body mist ‘Spring Love’, de eau de toilette’s ‘Eau My Gosh’, ‘Eau So Lovely’ en ‘Eau So Funny’, een deodorant, een bodycrème, het ‘Stardust’ badzout, een klein cadeautje (voor jezelf of om cadeau te doen), de Fizzing bath bomb, de foaming douchegel ‘Holy Moly‘, de lip scrub ‘Ooh lala‘ en tot slot de Crackling Body mousse! Wauw zeg! Dit pakket heeft een totale waarde van €92! Waar wacht je nog op?!
 
Benieuwd naar wat er nog te lezen is in FGO!? Klik hier.

Steeds op de hoogte zijn van het laatste FGO-nieuws? >> MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat denk jij?

Om op dit bericht te reageren moet je ingelogd zijn.
Emma
gisteren 08:52
Ik wil echt winnen
Dina
eergisteren 14:29
Ik hoop dat ik win😱💗🤗
Noor
29-07-2020 10:01
Ik hoop dat ik deze win!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste FGO nieuwtjes?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief