Home > Hot news > Word Klimaatkampioen

Word Klimaatkampioen

Nog niet ingeschreven als klimaatkampioen? Waar wacht je nog op?! Check snel deze link, registreer je en ga de uitdagingen aan! Dit platform is een initiatief van Cartoon Network in samenwerking met WWF, je leert er bij over klimaatverandering en wat jij zelf kan doen om deel uit te maken van de oplossing voor de klimaatcrisis.Dit platform bied je een veilige plek om te leren over klimaatverandering, waar je geïnspireerd kan worden door anderen die over de hele wereld positieve actie ondernemen om het probleem aan te pakken. De website geeft je de kans om zelf een verschil te maken door middel van dagelijkse uitdagingen.


De uitdagingen zijn onderverdeeld in verschillende thema's en door ze tot een goed einde te brengen, verdien je digitale beloningen voor een virtuele tuin die je kan verzorgen en laten groeien!

 

In totaal zijn er meer dan 100 kleine acties en uitdagingen waar je aan kan deelnemen. Er zijn ook tal van leuke quizzen, spelletjes en video's. Je kan je vooruitgang volgen via een wereldwijde activiteitenkaart, die live wordt bijgewerkt voor elke voltooide actie. De kaart laat zien hoe de klimaatkampioenen een verschil maken in België en over de hele wereld, en creëert een gemeenschap van jongeren die hun krachten bundelen voor het klimaat.


Steeds op de hoogte zijn van het laatste FGO-nieuws? >> MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat denk jij?

Om op dit bericht te reageren moet je ingelogd zijn.
Fien
14-08-2021 16:15
Ik vind het goed dat ze eindelijk iets voor het klimaat doen!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste FGO nieuwtjes?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief