Home > Handige info voor ouders

Handige info voor ouders

For Girls Only! is een platform voor jonge meiden tussen 8 en 13 jaar.
Op onze website bieden we een veilige omgeving voor jonge meisjes om entertainment nieuws te lezen, met de redactie in contact te komen en te reageren op de toffe items op Hot News-pagina. Er zijn geen automatische feeds op onze website, de redactie controleert alle content en beoordeelt of iets geschikt is voor deze jonge doelgroep. Op die manier willen we graag een veilige omgeving garanderen.

Om deel te nemen aan wedstrijden en de gratis nieuwsbrief te kunnen ontvangen moet uw kind zich registreren. De gegevens die wij hiermee ontvangen worden louter door For Girls Only! en haar partners gebruikt (bijvoorbeeld voor het opsturen van prijzen van wedstrijden). Gegevens worden nooit verkocht of doorgegeven aan derden.

Wij verkopen op onze website o.a. FGO!-abonnementen en plaatsen links naar de FGO!-boekenwinkels. Kinderen onder de 16 jaar moeten toestemming vragen aan de ouders om producten te bestellen. Nadat wij een bestelling ontvangen hebben, ontvangt u (indien er niet online betaald werd) een overschrijving. Mocht uw dochter iets besteld hebben zonder uw medeweten, wordt door eenvoudigweg niet over te gaan tot de betaling deze bestelling geannuleerd.

Wilt u in contact komen met ons? Dat kan door te mailen naar redactiefgo@deeluitgeverij.be