Home > Wedstrijden > Ga naar Cavalluna!

Ga naar Cavalluna!

Ken jij Cavalluna al? Het is een indrukwekkende show voor echte paardenfans. Je kunt wegdromen bij het magische decor, de wondermooie paarden en de getalenteerde ruiters. De adembenemende paardrijkunst en schitterende lichteffecten gaan samen met dansers, danseressen en meeslepende muziek. Er is dus voor ieder wat wils!

Ook bij de nieuwe Cavalluna-show ‘ World of Fantasy’ kan je natuurlijk megaveel spektakel verwachten. De voorstelling neemt je mee op een ongeloofelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld waarin zijn diepste wensen en fantasieën uitkomen. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje terug wil meenemen naar zijn gewone leven, om samen met haar verder te kunnen leven, moet hij een moeilijke opdracht op zich nemen. Hij moet leren het noodlot te vertrouwen om zijn wensen uit te laten komen. Zal Tahin erin slagen – ondanks de dwalingen tussen de twee werelden – het geluk te vinden? Spannend!

 

Wil je graag met 4 personen de geweldige show op 2 februari bijwonen in het Sportpaleis in Antwerpen? Doe dan voor 28 januari mee aan de wedstrijd (OPGELET! Je kan maar deelnemen t/m 27 januari, en niet tot 26 februari zoals in het magazine staat.)

Ga naar Cavalluna!
Deze wedstrijd is gesloten.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste FGO nieuwtjes?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief